Sports Management

Excelleren in sport vraagt meer dan alleen maar hard trainen. Een sporter op topniveau heeft optimale begeleiding nodig, betrouwbare adviseurs, transparante vertrouwenspersonen Quadra ten voeten uit. Onder één dak bieden we een full service concept, gericht op één ding: sporters in staat stellen te sporten. En niets anders. 

In die rol zijn we onder meer persoonlijk begeleider. Bijvoorbeeld op medisch en mentaal gebied. Maar we maken net zo gemakkelijk een zijstap als personal assistant of lifestyle advisor. En ook in opleidingen en carrièreplanning staan we toppers en talenten bij. Quadra is de adviseur die overal inzetbaar is. Vraagbaak op juridisch gebied. Wegwijzer in de jungle van financial planning. Vertrouwenspersoon in fiscale zaken. Van contractonderhandeling tot portretrecht strooien we met praktische tips en bruikbare adviezen.

Ook in marketing zijn we thuis. In een tijd als deze worden sporters merken. De keus van sponsors, de inzet van merchandise, de ondersteuning in public relations: met Quadra heb je er als sporter een eigen marketingmanager bij. Eén die financiële en sportieve belangen in balans brengt. Zodat je alles uit je carrière haalt wat erin zit.

Urby Emanuelson

Lees meer...

Pablo Rosario

Lees meer...

Amill Dilberovic

Lees meer...

Jeffrey Wammes

Lees meer...

Ellen van Dijk

Lees meer...