Food Truck Festival TREK - UTRECHT

Datum: 11 juni 2014
Aanvang: 14:00
Locatie: Lucas Bolwerk, Utrecht

Food, Drinks, Music, Theatre & Fun!

Tijdens Food Truck Festival TREK-UTRECHT van 6 t/m 9 juni '14, kon je genieten van heel veel lekker eten & drinken, live-muziek en theater.

Gedurende afgelopen Pinksterweekend toverden we het Lucasbolwerk om tot een groot en gezellig openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukentjes. Maar er was natuurlijk nog veel meer! TREK is namelijk een vermakelijk en verrassend festival dat neerstreek in de Utrechtse binnenstad en daarbij mag natuurlijk live muziek en theater niet ontbreken. 'de BurgeRmeester van Trek' had dan ook, voor de bijna 20.000 bezoekers, zorgvuldig de leukste acts, muziek en activiteiten geprogrammeerd.

Voor de lekkere trek en vooral ook voor de gezellige trek was je op dit gratis toegankelijke festival aan het juiste adres. Alle zeilen werden bijgezet om het de bezoeker aan niets te laten ontbreken.

Dus als je van lekker eten en drinken houdt of gewoon zin hebt in een gezellige avond met je vrienden, collega’s of familie houdt dan Food Truck Festival TREK scherp in de gaten voor de aankomende edities.

Kijk voor meer info: www.trek-utrecht.nl
Food Truck Festival TREK-UTRECHT 2014 werd georganiseerd door EBM Events en Quadra.