Contact

Geïnspireerd door Quadra? En wilt u meer informatie of meteen onze visie horen op een concrete vraag? Neem vrijblijvend contact op en we maken een afspraak om kennis te maken!

Quadra Group BV

+31 (0) 20 723 0 723

Vestigingen: De Sniep 79A 1112 AJ Diemen

Hornweg 7 1432 GD Aalsmeer

Walter kent in de periode 1983 - 2012 een interessante carrière met diverse financiële -directie- functies bij Philips, BP Nutrition, Wessanen en Sanoma Media. Bij Sanoma was hij CFO en lid van de Raad van Bestuur, commissaris ondermeer bij SBS in Nederland en Belgie en verantwoordelijk voor de europese B2C media- en entertainment strategie. In 2012 startte hij Amstelview Capital waarmee hij participeert in kleine en middelgrote bedrijven actief in Media, Entertainment en -internet-technologie. De participaties kenmerken zich door grote betrokkenheid middels het beschikbaar stellen van kennis, ervaring en het netwerk. Enkele participaties zijn: 100% NL, De Oranjecamping en Procos Benelux. In 2013 was hij mede verantwoordelijk voor de terugkeer van het muziek concept Nederland Muziekland. Walter zag in de markt een sterke behoefte aan een nieuw en innovatief management- en entertainment bedrijf en is één van de oprichters van Quadra Group.

Ingrid Claasen is sinds 1989 werkzaam in de Entertainment, Media en Event Branche waardoor zij beschikt over een aanzienlijk warm netwerk. Zij heeft 9 jaar gewerkt bij Buma/Stemra en is betrokken geweest als bureau directeur bij het opzetten van de Start Up Selekt CD. Online was het mogelijk om zelf je CD samen te stellen. Ook was zij werkzaam voor het radiostation Noordzee FM en eventorganisator DiscoTrain. Sinds 2011 is zij eigenaar van CAPE Consultancy. CAPE staat voor Creative, Advise, Projects en Events en is gericht op het geven van Social Media Trainingen, Social Media beheer, Acquisitie opdrachten, het genereren van Free Publicity en het organiseren van Events. Ook is Ingrid oprichtster van Netwerken met een Knipoog B.V. Sinds 2012 organiseert zij Netwerk- en Ladiesevents. BorrelAalsmeer, BorrelAmsterdam, BorrelLinge, BorrelLisse & Golfen en Netwerken met een Knipoog zijn daar voorbeelden van. Inmiddels heeft Ingrid met haar team meer dan 100 events georganiseerd. De insteek is ‘Wij maken van Netwerken een Avondje uit’ & geven entertainers, kunstenaars en fotografen een podium. Het laagdrempelige format en de druk bezochte bijeenkomsten, mooie recommendaties en vele ambassadeurs zijn daar getuige van. Als Ambassadeur zet zij zich sinds 2010 in voor de Stichting Free a Girl. Een kind hoort kind te zijn en mag niet uitgebuit worden in de kinderprostitutie. In haar rol als mede-eigenaar van Quadra Entertainment & Events kan zij al haar kwaliteiten tot uiting brengen. Op naar vele mooie Samenwerkingen en Evenementen! .

Jolanda is een veelzijdige dame en het ondernemen is haar niet onbekend. In de jaren 80 is zij gestart met haar eigen hairsalon en in 2010 heeft zij Match2Love en de Miljonairsdatingclub opgericht. De afgelopen jaren heeft zij vele hoogopgeleiden en miljonairs op professionele wijze aan elkaar verbonden. Het verbinden van mensen is op haar lijf geschreven. Door een uitgebreide intake en alle wensen & voorkeuren te bespreken, kan zij doelgericht aan de slag met het vinden van de juiste match. Niet alleen overdag maar zelf ’s nachts tijdens het daten was zij voor haar klanten bereikbaar. Dat is met recht een Full Service Bureau. Haar netwerk is dan ook heel breed en warm. Het actief benaderen van partijen met een creatieve insteek is haar niet vreemd. Zij stroopt met gemak de mouwen op en gaat ervoor. Met deze instelling zullen de vele talenten van de Quadra Group zeker heel veel profijt krijgen. Jolanda laat zich door niets weerhouden en staat voor haar mensen. Op vele fijne samenwerkingen en evenementen!