Concepts

Uw merk of product meer onder de aandacht brengen? Laat Quadra een doeltreffend concept ontwikkelen. Met het imago van uw merk als uitgangspunt weten we elke communicatiedoelstelling te realiseren. Van het allereerste advies tot de follow-up.

Concepten koppelen aan uw doelstellingen
Wilt u de product awareness, de merkbekendheid of de loyaliteit van uw doelgroep een boost geven? Mogelijkheden genoeg om uw doelstellingen te realiseren. Online of offline? Multichannel of single medium? Actiematig of thematisch? Quadra is specialist in conceptontwikkeling. Concepten in een heel brede zin. Grenzen zijn er niet. Ook niet in onze creativiteit.

Voor uiteenlopende merken en producten bouwen we mee aan een betere branding. Eén die waarde creëert door een relevant en onderscheidend concept, dat de roos raakt bij elke doelgroep. Van advies tot en met uitvoering is in goede handen. Met een eigen team van mensen faciliteren we het gehele creatieve proces: concept, creatie, productie en media-inzet. Direct voor opdrachtgevers of ontwikkeld als eigen productie, met of zonder koppelingen naar onze eigen talent-base.