Brand Activation

Een totaalpakket in brand activation

Brand activation is het naadloos integreren van alle beschikbare communicatiemiddelen in een creatief platform om consumenten te activeren. Tot zover de theorie. In de praktijk is het aantal mogelijkheden eindeloos. Waar te beginnen? Check Quadra. Brand activation is onze business. We revitaliseren merken. Maken producten weer relevant. Bijvoorbeeld door een slimme koppeling met sport, met een event, met entertainment.

Marketingdoelstellingen, budgetten en doelgroepen bepalen de tactiek. Het speelveld is breed: tv en radio, online en events, branded content, pr & free publicity en brand partnerships. En in veel gevallen tegelijkertijd, als maximale synergieboost. Efficiënt is de inzet van brand partnerships: tailor made concepten voor marketing en sales promotion, gebaseerd op onze eigen Artists en Concepts die exclusiviteit waarborgen. Ook als consultants zijn we inzetbaar, door particuliere en zakelijke opdrachtgevers verder te helpen met advies, organisatie of media.

Quadra denkt niet alleen creatief, maar ook praktisch. Ideeën moeten uitvoerbaar zijn. Voorstellen moeten binnen uw budget passen. En campagnes moeten vooral verrassend zijn. Zodat alleen het eindresultaat voorspelbaar is: meer impact.