Workshop Ron Blaauw ‘koken op ster-niveau’

Workshop Ron Blaauw   ‘koken op ster-niveau’

Voor de workshop ‘koken op ster-niveau’ onder leiding van Meester-kok Ron Blaauw hoeft u zelf geen top chef te zijn. De workshop is geschikt voor beginnende en gevorderde ‘thuis chefs’.

De insteek van de workshop is ‘koken op ster-niveau in elke keuken’. Met de materialen die in iedere keuken aanwezig zijn en ingrediënten die iedere supermarkt heeft kunnen de mooiste gerechten worden gemaakt. Gerechten die niet onder doen voor de gerenommeerde sterrestaurants.

Ron legt gedurende 2,5 uur aan de aanwezigen uit hoe je zonder kennis van zaken tóch tot een mooi resultaat kunt komen in de keuken. Verras uw partner of vrienden met uw kookkwaliteiten, geleerd direct van Meester-kok Ron Blaauw.

Het is mogelijk om gedurende de workshop aan- óf af te haken. Ron beantwoordt kijkersvragen tussendoor en na iedere ronde.

 

Het is tevens mogelijk om Quadra Group de hele showkeuken, licht én geluid te laten verzorgen tegen een meerprijs, maar niet noodzakelijk.

Vraag naar de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Workshop Ron Blaauw ‘koken op ster-niveau’? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden