Vincent Frederiks

Vincent Frederiks

De van origine afkomstige zuiderling Vincent Frederiks heeft zich de afgelopen 12 jaar in Amsterdam gespecialiseerd in de meest verfijnde vorm van mannenmode. Deze manier van fine bespoke tailoringbestaat op deze schaal nog niet voor de man in Nederland.
Vincent heeft de afgelopen jaren vele nationale alsmede internationale grootheden gekleed, geholpen en geadviseerd bij het inrichten van hun formele en informele garderode. 

 

Hierbij heeft hij hoofdzakelijke gebruik gemaakt van Italiaanse topmerken en befaamde Italiaanse kleermakershuizen. 
Vincent is bekend geworden met de oude Italiaanse kleermaker families die van vader op zoon overgaan. 
Op deze manier worden de op maat gemaakte producten exclusief voor Vincent in een Napolitaanse sartoria met de hand vervaardigd.

Voor Vincent is het van belang dat hij de imperfectie van een mannenfiguur naar perfectie weet te brengen middels deze traditionele Napolitaanse techniek. 

 

Na jaren lang voor een Amsterdams modehuis gewerkt te hebben heeft Vincent besloten zijn eigen tailoring salon te openen met als doel de eerste fine bespoke tailor van Nederland te worden. 

 

Vanaf Augustus 2016 zal hij de deuren van zijn tailoringsalon openen te Amsterdam.

 

Vincent is te boeken als presentator en als workshop

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Vincent Frederiks? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden