Sander Janson

Sander Janson

Sander is geboren in Schiedam. Na het volgen van een HBO opleiding is Sander door middel van een open sollicitatie brief naar John de Mol Produkties aan het werk gegaan als Publieksentertainer.Iemand die voor en tijdens een opnamen in de studio het publiek informeert en motiveert voor dat programma. Na een aantal jaren werd Sander als presentator gevraagd voor het programma SPOTT. Na dit programma kwam al snel Campinglife om de hoek kijken. Campinglife is een van de weinige programma's dat al 15 jaar op de televisie te zien is!


In al die jaren heeft Sander vele medepresentatoren gehad. Corine Boon, Marit van Bohemen, Jessica Mendels, Rene Pluijm, Gigi Ravelli, Yvonne Coldeweijer en het komende 15e seizoen reist hij door Europa met de kersverse, leuke en knappe Gaby Blaaser. Naast Campinglife presenteert Sander al 8 seizoenen SnowMagazine. Een programma waarbij hij ieder seizoen 12 verschillende skigebieden bekijkt op zoek naar mooie plekjes en afdalingen.

Tussen deze 2 vaste programma's door is Sander druk geweest met allerlei andere programma's als: Dancing on Ice, Nederland Vertrekt, RTL Vandaag, Getild?! Ik kom bij je eten, wie doet de afwas en heel recentelijk als deelnemer in Expeditie Robinson 2015. Het jaarlijkse populaire survival programma op RTL5.

 

Sander Janson is bij ons te boeken als presentator en dagvoorzitter.

 

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Sander Janson? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden