Miss Montral

Miss Montral

Sanne Hans maakte eerst deel uit van de formatie Ysis. Hierin nam zij de zang voor haar rekening en speelde ze gitaar. Hierna ging ze haar eigen muziekleven leiden. Zo werd ze gevraagd voor een reclame en was te zien voor het Frico-smeerkaasmerk Slankie, waarin ze ´Gelukkig Heb Ik Altijd Nog Een Goed Lijf´ zingt. Ze trad vervolgens live op in De Wereld Draait Door en in de radioshow van Giel Beelen. Op TMF zong ze ´Dansen Aan Zee´ van BLØF in duet met hen.

Ze vormde enkele jaren een duo met Bertolf, die eerst in de band van Ilse DeLange speelde en vervolgens solo ging. Samen namen ze een duet op dat op de cd van Hans staat met als titel  ´Won't You Let Me Have My Way With You´

In oktober 2008 bracht Sanne haar eerste single uit, ´Just A Flirt´. De plaat kwam in week 43 binnen op de 27e plaats in de tipparade op Radio 538. In week 44 was het de 3FM Megahit.

Haar debuutalbum Miss Montreal verscheen in mei 2009. Van haar tweede single, This is my life, werd tevens een video-clip uitgebracht.

Haar tweede album ´So... Anything Else ?´  kwam in 2010 uit. Later dat jaar startte de clubtour in de Gigant in Apeldoorn en deed twintig Nederlandse steden aan. 

In april 2012 kreeg ze in de Coen en Sander Show de Schaal van Rigter uitgereikt voor het nummer ´Wish I Could, dat in 2011 het meeste is gedraaid op 3FM. Het album ´I Am A Hunter´ verscheen in april 2012. De theatertournee die volgde, ´S-SS-SSS-Sanne´, startte in het daaropvolgende seizoen. Tijdens deze tournee bezoekt Miss Montreal 29 theaters. De eindshow was op 25 maart 2013 in Carré. 

In 2014 won zij de 3FM Award voor beste zangeres.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Miss Montral? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden