Mika van Leeuwen

Mika van Leeuwen

Mika van Leeuwen, geboren en getogen in het hoge noorden, weet van jongs af aan welk pad hij wilt bewandelen in het leven. Op vijftienjarige leeftijd begint hij aan de eerste stap die hem dichter bij zijn doel gaat brengen: een succesvolle stylist worden met de wereld aan zijn voeten. Hij start in één van de kleinste maar drukstbezochte salons van Groningen. Een weloverwogen keuze. Mika besluit namelijk ieder jaar ergens anders te gaan werken, om op deze manier verschillende ervaringen op te doen. Beginnend in de kleinste salon zal hij zichzelf langzaam omhoog werken, om tenslotte bij één van de grootste salons van Nederland aan de slag te gaan.

Zo gezegd zo gedaan. Mika begint zijn carrière bij een klein stadskappertje en eindigt binnen drie jaar bij de kwaliteitskapper van Groningen. Zo vooruitstrevend als hij in het begin was, zo vooruitstrevend is hij na deze werkervaring nog steeds. Mika vindt het tijd worden voor een nieuwe uitdaging: Amsterdam.

Meer afwisseling, meer erkenning en het vak leren van de grootste haarguru van ons land. Met minder neemt hij absoluut geen genoegen. Mika verhuist naar Amsterdam en komt onder de vleugels terecht van niemand minder dan Rob Peetoom. Niets is teveel en Mika zet zich voor 200% in om tot de besten te horen. Met de fantastische hulp van dit bedrijf wordt het voor Mika mogelijk om zichzelf als merk neer te gaan zetten binnen Nederland.

In 2010 start hij zijn eigen onderneming en blijft hij groeien binnen het Rob Peetoom imperium. Na hard werken is Mika op 24-jarige leeftijd één van de toppers binnen Nederland. Topstylist en manager in één van de salons van Rob Peetoom en eigen ondernemingen: haar & make-up styling en zijn eigen merchandise. Vanzelfsprekend dat Mika een veel gevraagde stylist is in de media. Televisie, print & online magazines, grote merken en onze BN’ers staan in de rij om samen te werken met dit talent. Vanaf september 2013 is Mika te zien in zijn eigen tv programma ‘Cut by Mika’ op Net 5, waar Mika onze BN’ers party proove maakt en ondertussen het hemd van het lijf vraagt.

Uiteraard valt er nog veel te behalen. Geïnspireerd door zijn medemens, collega’s en iconen zal Mika zijn carrière voortzetten. Met de ambitieuze instelling van Mika zijn we erg benieuwd naar wat er allemaal nog komen gaat. Uiteraard kun jij dit op de voet blijven volgen via deze website of via de nieuwsbrief.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Mika van Leeuwen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden