Michael Chitoe

Michael Chitoe

De 100%NL zomertour, Sterren on Tour, de Telegraaf, de Zwaluwhoeve, Bloemencorso en de Keukenhof hebben de afgelopen jaren al dankbaar gebruikt gemaakt van Michael zijn indrukwekkende optredens.

 

Michael Chitoe is al sinds 2002 bezig met zijn muzikale carrière. Dit heeft hij onder andere al gedaan met Mark Dakriet, Rutger Kroes en Giorgio Tuinfort. Daarnaast schrijft Michael, in samenwerking met andere, zijn eigen materiaal.

 

Ook is hij al 5 dagen te zien geweest bij de live optreden op de Miljonair Fair 2010, bij de Mobile Spa van de Zwaluwhoeve. Michael was op 5 december 2010 ook te zien in het programma Business Class op RTL 7.

 

Het gaat enorm goed met de carrière van Michael sinds de samenwerking met Harold van Panhuis (voormalig eigenaar van de Zwaluwhoeve). In 2011 heeft hij zijn eerste Nederlandstalige album uitgebracht. Dit album lag in de Goody Bags van het Grand Kika Gala in Hotels van Oranje.

 

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Michael Chitoe? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden