Martine Hauwert

Martine Hauwert

Martine Hauwert is al jaren presentatrice en heeft meerdere RTL4 programma’s gepresenteerd waaronder op dit moment "Mijn leven, mijn gezondheid".
Daarvoor was ze ook dagelijks te zien bij Telegraaf TV.

Als presentatrice heeft Martine veel ervaring binnen nieuws & actualiteiten, infotainment en entertainment. Haar professionaliteit, enthousiasme en warmte zijn haar sterke punten, die haar dicht bij het publiek brengen. Ze is altijd geïnteresseerd in mensen. Wat houdt hen bezig? Wat is hun passie, wat raakt of boeit hen en wat is hun drijfveer? Naast deze interesses heeft Martine veel affiniteit met onderwerpen die met gezondheid, sport, muziek en actualiteiten te maken hebben en dat maakt dat meerdere events & programma’s haar aanspreken.

Opdrachtgevers waar Martine Hauwert o.a. voor werkt: Mijn leven, mijn gezondheid (RTL4), Nieuws/shownieuws items bij Telegraaf TV, Vermist (NPO1) reportages op locatie, human interest items, Mijn man kan niet dansen (RTL4). Presentatrice van o.a. de Gezondheidsbeurs, Negen maandenbeurs, Telegraaf en 100% NL concerten en ambassadrice/presentatrice van de KWF Samenloop voor Hoop etc.

Martine: "Als presentatrice heb ik een grote passie voor het presenteer- en televisievak. Ik maak graag contact met mensen, sla een brug tussen het onderwerp en de kijker en werk graag zelfstandig in een team. Ik ben altijd opzoek naar verhalen, heb oog voor detail en denk ook graag redactioneel en creatief mee. Dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken, daar ben ik heel dankbaar voor! En ik hoop nog heel lang mensen te kunnen raken, informeren en entertainen."

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Martine Hauwert? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden