Martin Garrix

Martin Garrix

Hij heet eigenlijk Martin Garritsen (1996) en breekt halverwege 2013 op zijn 16e door met een remix voor Christina Aguilera en de hit 'Animals'. Hij omschrijft zijn eigen stijl zelf als rauw en vol energie en hij vindt het te gek om op deze leeftijd met die sound al clubs op onder meer Ibiza aan het springen te krijgen. 

Martin Garrix begint zijn carrière met de hit 'BFAM'. Het nummer breng hij samen uit met Julian Jordan. Beide dj's staan dan onder contract bij het dance-label Spinnin' Records.

Christina Aguilera

Hij krijgt al vroeg de kans om Christina Aguilera onder handen te nemen. Hij maakt in 2012 een remix van haar nummer 'Your Body' en het verschijnt uiteindelijk op de luxe versie van het album Lotus van de Amerikaanse popzangeres.

'Animals'

Martin Garrix breekt pas echt door met zijn eigen solo-uitgave 'Animals'. Het nummer wordt uitgebracht in juli 2013 en wordt in verschillende Europese landen een hit. Het nummer staat ook op het album Hardwell Presents Revealed Volume 4 van collega-dj Hardwell. Het nummer ligt al tijden klaar, Martin schaaft nog veel bij op verzoek van het label.

'Animals' komt in november 2013 binnen op nummer 1 in de Britse hitparade. Daarmee is Martin Garrix de jongste Nederlander die ooit op nummer 1 heeft gestaan in Groot-Brittannië.

#40 in DJ Mag Top 100

In 2013 staat Martin Garrix op nummer 40 in de lijst van Beste DJ's ter wereld van DJ Mag.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Martin Garrix? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden