Martien Meiland

Martien Meiland

 

Martien Meiland, geboren op 26 augustus 1961 te Noordwijkerhout is interieur ontwerper en inmiddels ook BN’er en TV personality na de uitzendingen van “ik vertrek”.

Nadat Martien diverse beroepen heeft gehad zoals kapper en kok runt hij eigen kledingwinkels, een groothandel in pluche en van 1995 tot 2006 een woonwinkel.

In 2006 krijgt Martien landelijke bekendheid na de TV uitzending van “ik vertrek”. In deze aflevering van dit veelbekeken programma volgt de camera Martien en zijn gezin die naar Frankrijk emigreren. Zij kochten en renoveerden daar een kasteel wat tot hilarische beelden leidt.

 

Na de uitzending worden Martien en Erica nog vaak besproken op menig stilgevallen verjaardagsfeest, want zelden zagen we iemand waarbij de twijfels over zijn/haar geaardheid zo enorm groot waren.

Het avontuur in Frankrijk bracht niet wat ervan verwacht werd en eenmaal terug in Nederland wilde Martien toch weer iets voor zichzelf beginnen. 

Met zijn ervaring als binnenhuisarchitect was de keuze voor een woonwinkel snel gemaakt.

 

Het programma “ ik vertrek” bestaat 10 jaar en daarom wordt vanaf augustus 2015 teruggeblikt op de meest spraakmakende afleveringen en er wordt afgetrapt met de aflevering over Martien en zijn gezin.

Dit wordt een spraakmakend aflevering waarna twitter ontploft en Martien de dagen er na gast is bij ondermeer DWDD, RTL Boulevard en Shownieuws.

 

TV formats zijn in ontwikkeling en worden in het voorjaar van 2016 verwacht.

 

Samen met zijn dochter Montana runt Martien de cadeau winkel MAR10 in Noordwijk.

MAR10 verkoopt bijna alles op het gebied van wonen: van lampen, spiegels en woonaccessoires tot gadgets.

Naast verkoop geeft Martien ook interieuradvies aan huis en kan hij een complete woning inrichten.

 

Martien kan geboekt worden als inspirerende spreker en hij verzorgt workshops op maat. 

 

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Martien Mijland? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden