Laura Vlasblom

Laura Vlasblom

Laura Vlasblom is zonder twijfel een van Neerlands meest veelzijdige pop-zangeressen. Door haar bijzondere stemkwaliteiten en uitstekende gevoel voor performing is ze als geen ander in staat om een zeer breed muzikaal genre met passie en overtuiging neer te zetten. Van rock tot ballad, solo of in een groep, als Laura zingt kan niemand om haar heen.

 

Via het VARA programma Kinderen voor Kinderen maakt Laura al op heel jonge leeftijd kennis met de showbizz. Nederland kent haar echter vooral van de meidengroep Frizzle Sizzle waarmee zij in 1986 ons land vertegenwoordigde tijdens het Eurovisie Songfestival. Na nog een aantal Top 40 hits viel de groep begin jaren ‘90 uit elkaar en begon Laura aan het opbouwen van een inmiddels indrukwekkende en zeer veelzijdige solo carrière in de muziek.

Van theaterproducties als Jeans,Pumpboys and Dinettes met Danny de Munk en the World Goes Round met o.a. Jon van Eerd   tot  theaterconcerten met het orkest van de Koninklijke Luchtmacht met Brigitte Nijman,Tony Neef  en Johnny Logan .

Zij stond in grote Ahoy shows met René Froger en maakte een aantal solo singles met John Ewbank met haar eigen pop/rockband West coast Baby.

Van nasynchronisatie van tekenfilms tot radiojingles voor 538 en backingvocals, Laura heeft het allemaal gedaan.

Op TV was haar deelname aan de SBS show “Sterren dansen op het ijs” 1 van de hoogtepunten van haar carriere. In 2008 en 2010 stond Laura in het theater met haar eigen theatershow "ROK". In 2010/2011 was zij te zien zijn in de musical Legally Blonde, waar zij de komische  rol van kapster Paulette met volle overgave vertolkte.

Maart 2012 bracht  zij samen met Brigitte Nijman het programma HAAR .

Seizoen 2013-2014 tourde Laura voor de Zonnebloem het hele land door met de voorstelling De Reünie samen met o.a. Sieb vander Ploeg , Maaike Widdershoven en Loeki Knol.

 

Laura werkt ook al vele jaren actief mee aan zeer uiteenlopende evenementen. Zo produceerde en regisseerde zij voor grote opdrachtgevers als BMW en Philips maatwerkshows vol zang, dans en special effects bij productpresentaties en openingen in binnen- en buitenland. Zij deed ook de vocale coaching voor o.a. de producties van het orkest van de Koninklijke luchtmacht en geeft nog steeds vocalworkshops en workshops inspreken van tekenfilms voor particulieren en bedrijven .

Tegelijkertijd staat ze ook zelf nog regelmatig op het podium met event-acts samen als Girls from the 80’s  (ABBA ,jaren 80 repertoire), Killer Queen (Queen repertoire), Musical Vibes (Musical repertoire in een hip jasje) of solo met tape of orkest .

 

Met recht een veelzijdig talent!

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Laura Vlasblom? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden