Koos van Plateringen

Koos van Plateringen

Sinds 2009 is Koos één van de vaste gezichten van SBS Shownieuws. Hij begon zijn carrière als producer en redacteur bij verschillende tv programma´s en is inmiddels uitgegroeid tot allround tv maker en presentator. Vanuit de studio óf op locatie, brengt hij dagelijks het entertainment-nieuws bij de mensen thuis en doet ´live´ verslag van belangrijke showbiz-gebeurtenissen. Zo deed Koos verslag van de afscheidsdienst van Michael Jackson in Los Angeles en het huwelijk van Prins William en Kate Middleton in London. Ook is hij jaarlijks present bij het Eurovisie Songfestival om voor SBS6 de Nederlandse inzending te volgen en live verslag te doen van het event. Namens SBS6 is Koos de vaste gastheer, quizmaster en presentator tijdens de Huishoudbeurs in Amsterdam en presenteert hij de perspresentaties voor SBS6, Net5 en Veronica.

 

De Rode Loper

Glitter en glamour op de rode loper. Een blijvende herinnering voor u en uw gasten ! Terwijl de genodigden hun entree maken over de rode loper, worden zij kort geïnterviewd door SBS Shownieuws reporter Koos van Plateringen. Van de directeur tot de jongste bediende. Van de belangrijkste opdrachtgever tot de kantinejuffrouw. Ze komen allemaal aan bod en geven op onvervalste wijze een eerste reactie op de prangende vragen van Koos. De beelden worden op professionele wijze gemonteerd tot een totale reportage en binnen enkele dagen aan u aangeleverd.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Koos van Plateringen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden