KIM-LIAN VAN DER MEIJ

KIM-LIAN VAN DER MEIJ

Met Latin-American dansende ouders en haar vader zanger in diverse bands, kwam Kim-Lian al vroeg in aanraking met muziek en dans. In 2004 bracht ze haar eerste album uit dat al snel in binnen- en buitenland bovenaan in de hitlijsten stond.  In 2006 bracht Kim-Lian haar tweede album uit genaamd Just do it waarvan zij zelf alle nummers heeft geschreven.  Naast haar zangcarrière heeft Kim-Lian zich ondertussen ook weten te manifesteren als presentatrice en actrice. Zo presenteerde zij wekelijks de Kids top 20 en Nationale Kids TV bij Jetix. Daarnaast wordt Kim-Lian veel gevraagd als presentatrice voor diverse groots opgezette media-events,  waaronder Het Eurovisie Junior Sonfestival (2007) en het Televizierring gala (2013). 

Ook op theatergebied wist Kim-Lian haar naam te vestigen. Zo speelde ze hoofdrollen in diverse musicalproducties zoals De kleine zeemeermin, Fame, Daddy Cool,  Doe Maar, Legally Blonde, Shrek en nog een aantal andere theaterstukken. 

Verder  Kim-Lian haar stem aan diverse animatiefilms verleend, zoals Chicken Little, Over the Hedge, Disney’s Rapunzel, Rio 2, Apenstreken, en nog veel meer. 

In 2011 nam Kim-Lian plaats als jurylid in het RTL4 programma Sunday Night Fever. Ze heeft de titelsong van de bioscoop hit Achtste Groepers Huilen Niet ingezongen. Dit nummer heette Dit pakken ze ons nooit meer af en is een enorme YouTube hit geworden.   Verder was Kim-Lian in 2011 een van de deelnemers aan het eerste seizoen van de remake van het televisieprogramma Fort Boyard.

In 2013 presenteerde zij samen met Ewout Genemans het nieuwe programma Junior Dance en stond zij voor de tweede keer naast Frits Sissing bij Musical Sing-a-Long. In het najaar vormde ze samen met Ewout Genemans een presentatie duo tijdens de internationale finale van het Junior Songfestival.

In 2014 won Kim-Lian de nieuwjaarsuitzending van Ranking the Stars. Sinds 2014 is Kim-Lian werkzaam bij SBS6 waar ze ShowNieuws en Beat it presenteerde en op Net5 Het Geheim van een Goed huwelijk.  In 2015 presenteerde Kim-Lian de programma’s Popster en de Nationale Tweelingentest. 

Naast haar zang en acteer carrière heeft Kim-Lian in samenwerking met Gitta Spee ook twee kinderboekjes geschreven, genaamd ‘Dierendorpje’ en het vervolg daarop ‘Dierendorpje in rep en roer’. 

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Kim-Lian van der Meij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden