Jamai

Jamai

Jamai´s  carrière naam een aanvang toen hij meedeed met het eerste seizoen van Idols. Hij zat samen met Jim Bakkum in de finale, die met 75 % van alle stemmen door hem werd gewonnen.

Door deze winst mocht Jamai een album opnemen. Het album, ´Jamai´, verscheen al snel en leverde een aantal hits op. Zijn debuutsingle was het nummer ´Step Right Up´, een nummer 1-hit in Nederland. In 2004 volgde zijn musicaldebuut, om vervolgen rollen te spelen in de musicals ´Doornroosje´, ´Hello Dolly´, ´Jesus Christ Superstar´, ´The Wiz´, ´Les Miserables´, Disney´s musical ´Sing Along´, ´Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat´ en ´Miss Saigon´. Dit leverde hem diverse John Kraaijkamp Musical Awards op, o.a voor ´Aanstormend Talent´ en ´Beste Bijrol´.

Daarnaast is Jamai een zeer regelmatige gast in diverse tv programma´s. Zo maakte hij grote indruk met zijn rol als Judas in het paas-spektakel ´The Passion´, maakt hij deel uit van het vaste presentatieteam van ´RTL Boulevard´ en zien we hem als co-presentator in het populaire showprogramma ´The Voice Of Holland´.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Jamai? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden