Glennis Grace

Glennis Grace

In maart 2011 raakt de carrière van Glennis Grace in een stroomversnelling, dankzij haar deelname aan het programma ´De Beste Zangers Van Nederland´. Tijdens de tweede uitzending in de reeks, zong Glennis een versie van ´Afscheid´, een hit van de voormalige groep Volumia!, waarvan Xander de Buisonjé de leadzanger was. Het nummer werd uitgebracht als single en bereikte binnen enkele dagen de nummer 1-positie in de hitlijsten. Kort daarna verscheen het album´ One Night Only´, een live registratie van haar eerste concert in Club Dauphine in Amsterdam. Van dit concert werd tevens een dvd gelanceerd, die wekenlang de nummer 1-positie van de DVD Music Top 30 bezet hield. Binnen anderhalve maand na de release wist ´One Night Only´ met de verkoop 25.000 exemplaren de gouden status te behalen.

In hetzelfde jaar gaf de zangeres in samenwerking met RTL haar eerste officiële concerten in Studio 21 te Hilversum. Op de valreep, net voor Kerst, verscheen het nummer ´Wil Je Niet Nog 1 Nacht´, een duet tussen Glennis en Edwin Evers. Binnen enkele uren na de release stond het nummer al op 1 in de iTunes-hitlijst. In de Single Top 100 bereikte ´Wil Je Niet Nog 1 Nacht´ de 3e plaats. Tijdens een live-uitzending van ´Evers Staat Op´ op Radio 538, ontvingen Glennis en Edwin een Gouden Plaat voor de verkoop van 10.000 exemplaren van de single.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Glennis Grace? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden