Gers Pardoel

Gers Pardoel

Gers Pardoel werd in 2009 in Nederland en Vlaanderen bekend vanwege zijn succesvolle samenwerking met The Opposites en de single ´Broodje Bakpao´. Pardoels debuutalbum ´Deze wereld Is Van Jou´ werd uitgebracht in november 2011 en haalde platina op 28 mei 2012. Pardoel is het meest bekend geworden door zijn nummer 1-hit ´Ik Neem Je Mee´.

De tweede single van het album, ´Ik Neem Je Mee´, werd een enorme hit, zo groot zelfs, dat het sinds 6 april 2012 de grootste Nederlandstalige hit ooit is in de Nederlandse Top 40, op basis van het puntensysteem van de Top 40. Ook de opvolger ´Bagagedrager´ werd een enorme hit in Nederland en België. Niet in de laatste plaats omdat deze werd gebruikt in de televisiereclame van zorgverzekeraar Zilveren Kruis.

Na ´Liever Dan Lief´ zijn derde grote hit, verschijnt in het voorjaar van 2014 de single ´Louise´ Zijn vierde hit op rij en afkomstig van zijn tweede succes-album ´De Toekomst Is Van Ons´.

 

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Gers Pardoel? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden