Dyon

Dyon

Dyon Hagenaars staat al sinds 1990 op de planken. En of dat nou de planken zijn van een catwalk als fashion host, of op een feest als zgn kartrekker, of tijdens een presentatie. 

In alle vormen van presentatie staat hij garant voor kwaliteit en professionaliteit.

Hij begon na zijn modellen carrière als founder van DC Models, een modellenbureau dat dit jaar al 27 jaar bestaat. In die periode was hij onder andere presentator van het tv programma ‘Looking Good’ naast Marielle Bastiaansen.

Verder is hij het vaste gezicht van alle Lady’s Night in alle Holland Casino NL vestigingen en doet hij alle Ladies Nights voor Pathé. Maar ook de Bijenkorf huurt hem in als presentator wanneer ze hun Dolle Dwaze Dagen hebben.

De laatste tijd werkt hij ook vaak door het land als kleed en style coach. Tijdens dit soort avonden geeft hij adviezen over kledingkeuzes en geeft hij tips en tricks hoe mensen (dames en heren) zichzelf beter kunnen presenteren.

Maar ook zakelijke evenementen en presentaties neemt hij voor zijn rekening. 

Hij rijkt jaarlijks ondernemers trofeeën uit en doet openingen van bedrijfspanden.

 

Daarnaast geeft hij twee maal per jaar een 20- weekse representatie cursus. In deze cursus komen alle facetten aan bod van het modellen vak.

Zo komen loop-, houding en catwalk training aan bod. Make-up, spreken in het openbaar, spreken voor een camera, hoe gedraag je je voor een fotocamera tijdens een fotoshoot etc.

 
Kortom een ruim inzetbare presentator / gastheer.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Dyon? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden