Charly Luske

Charly Luske

Charly zong enige tijd in de jongensgroepen ´Velvet´ en ´X Marks The Spot´, waarna hij in het jaar 2000 één van de hoofdrollen in de musical ´Boy Band´ vertolkte.

In 2003 speelde hij samen met Froukje de Both en Linda Wagenmakers in de musical ´Love Me Just A Little Bit More´, waarna hij in 2004 deelnam aan ´Het Nationaal Songfestival´. In 2005 en 2006 speelde hij in de musical ´Turks Fruit´, speelde twee seizoenen in de Nederlandse televisieserie ´Meiden Van De Wit´ en deed gastrollen in Costa! en ZOOP. In 2006 speelde hij in de musical ´The Wiz´, pakte de hoofdrol in de rockmusical ´We Will Rock You´ en speelde hij in de musical-versie van ´Op Hoop Van Zegen´. In het najaar 2009 was Luske te zien in de Nederlandstalige versie van ´The Full Monty´.

In 2011 was Charly kandidaat bij het televisieprogramma ´The Voice Of Holland´ en werd gecoacht door Nick en Simon. Voor het publiek en de jury was hij de gedoodverfde winnaar, maar moest in de halve finale zijn meerdere erkennen in Chris Hordijk. Een jaar later was hij te zien en te horen als Judas. Een glansrol in de kijkcijfer-knaller ´The Passion´.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Charly Luske? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden