Anouk de Pater

Anouk de Pater

Anouk de Pater is geboren op 8 Oktober 1989 in het kleine dorpje Nieuwkoop. Als kind begon Anouk met zingen en dansen voor de spiegel. Anouk ging naar de Jeugdtheaterschool Zuid-Holland en nam daarnaast zangles.

Toen ging het balletje rollen, Anouk speelde in de musical ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer?’ En sindsdien is Anouk niet meer te stoppen.

Tijdens de middelbare school zat Anouk op het NME in Zoetermeer. Na haar middelbare school heeft Anouk een jaar de Mbo theaterschool gevolgd in Rotterdam. Maar is verder gaan studeren op de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater in Amsterdam.

Anouk is in 2010 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie en heeft hier ook haar postacademisch jaar gevolgd.

Na de Frank Sanders Akademie stond Anouk in ‘De gelaarsde kat de musical '& '1953 de musical '.

Anouk speelde de hoofdrol in muziektheaterstukken 'Vloed', 'de Kerstwens' & 'Peer Gynt'.

Anouk is al een aantal jaren te zien als het nieuwe vaste karakter 'Danspiet' in de club van sinterklaas, waarbij ze keer op keer grote kinderhits scoort.

Anouk presenteert elke week het lifestyle-programma Anouk & Nanne en is presentatrice bij het kinderprogramma 'Yougi zoekt'.

Daarnaast was Anouk als gastenrol in diverse series op tv te zien, o.a. in: GTST,Divorce,Danni Lowinski.

Verder doet Anouk modellenwerk. Bij diverse artiesten backingvocals gezongen.

Is 5 jaar musicaldocent en geeft ook losse zang,dans,spel workshops en zanglessen thuis.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Anouk de Pater? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden