Alon Dreesde

Alon Dreesde

Vanaf jongs af aan is Alon al bezig met muziek. Zo speelde het multi-talent al in verschillende bands als zanger, gitarist en drummer, en vulde hij samen met jeugdvriend Janieck Devy zijn dagen met muziek maken en nummers schrijven. Het was daarom ook een logische keuze om op het Rotterdamse Conservatorium de opleiding Singer Songwriter Pop te gaan volgen.

 

Vanaf 2015 speelt Alon samen in een band met Janieck Devy, bekend als featuring artist met Lost Frequencies van de de zomerhit van 2015 ‘Reality’ . Zo kunnen de twee, net als vroeger, de vriendendroom voortzetten.

 

Tussen het optreden door blijft Alon nummers schrijven voor zowel zichzelf als andere artiesten. Op 1 januari 2016 tekende Alon bij publisher Strengholt en besloot recent zelf op de voorgrond te treden. Daarom bracht de Amsterdamse singer-songwriter 22 februari jl. samen met de Portugeze dj Dan Maarten ‘A Little Love’ uit, een nummer dat in Portugal inmiddels goed ontvangen wordt op de verschillende radio zenders.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Alon Dreesde? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

-

* Verplichte velden