Bookings

Artiesten dragen een event en maken dat mensen zich een event nog lang blijven herinneren. Wij bieden U een veelzijdig aanbod van artiesten, bands, dj's en acts.

Gezocht: een spreker, een dagvoorzitter of een BN’er voor een event. Gevonden: via Quadra. Hoe? Door mee te denken vanuit uw concept. Passend bij merken, producten en bedrijven.

Fun op een Hoger Level

Entertainment is de pijler van een event. Het is succesfactor nummer één. Maar welke artiest? Kiezen we voor grote namen of voor de verrassing van het onbekende? Vraag het Quadra. We zijn thuis in entertainment, met een brede mix van artiesten, groepen, DJ's en acts. Deels afkomstig uit eigen huis, deels van elders. Nederlands en internationaal. Gevestigd en upcoming.

Een bekend gezicht dat past bij uw uitstraling

Quadra is ook het ideale startpunt als u een personality zoekt als spreker, als dagvoorzitter of als  middelpunt tijdens een groot of klein event. Quadra kent de wegen naar Nederlanders die ertoe doen. Als intermediair is 'Bringing People Together' onze missie. Heeft u al een idee wie u graag als 'anchor(wo)man' heeft op de dag? Of verwacht u van ons een creatieve en inspirerende visie om uw event op een nog hoger plan te brengen?

Neem contact met ons op, wij kijken graag samen met u naar de vele mogelijkheden.