Artist Management

Artiesten, personalities, presentatoren of DJ's hebben een veelzijdig vak. Het is veel meer dan alleen maar optreden. Het gaat ook over A&R. Over financiële zaken. Over mental coaching. Over juridische en fiscale begeleiding. Over de strategie. Goed management betaalt zich uit in de vorm van een succesvolle carrière.

Daar is Quadra voor. Quadra biedt een unieke formule door een compleet pakket aan betrouwbare begeleiding en diensten te verzorgen, een totaalformule waarin persoonlijke begeleiding op alle fronten altijd een centrale rol speelt.

Quadra onderkent óók het belang van een effectieve 'branding' in de snel veranderende wereld van entertainment. Hoe? Bijvoorbeeld door koppelingen met merkpartners te maken, door tailor made concepten te ontwikkelen, door merchandise in te zetten, door publiciteit te genereren. We zijn immers meer dan alleen maar een management. Quadra is ook thuis in merkactivatie en marketingcommunicatie. Daardoor maken we sneller en effectiever de verbinding met succes. Jouw succes.

Eén aanspreekpunt voor al je vragen als artiest met een succesvolle koppeling aan merken.  Onder één dak bundelen we alles wat je nodig hebt. Dat is Quadra!

KIM-LIAN VAN DER MEIJ

Branding

Lees meer...

Chirine

q

Lees meer...

Ron Blaauw

Lees meer...

Alon Dreesde

Lees meer...

Roy van den Akker

Lees meer...

Koos van Plateringen

Lees meer...

Vincent Frederiks

Lees meer...

Jeffrey Wammes

Lees meer...